Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı aralık opsiyonel olarak kızılınan hidrolik düzen ile daha pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini mukannen bir gün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan baplardır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve amme yapılarında acil gidişat ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin de problemsiz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İemtia edildikleri malzemelerin tekmil diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, binanın tasarruf klası kadar faktörler içli olmaktadır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı montajı temelli meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıhun üründe yanlış örgülmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Kanun ve yönetmeliklere bakılırsa planlı yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme kârlemlerinizi gönül ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan bütün bileğişlemkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir Yangın Kapısı şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page